DJ til konfirmation

Vi leverer musik og fest til din konfirmation!

Giv konfirmanden en fantastisk oplevelse ved at arrangere en DJ og danse piger til konfirmation som kan få gæsterne op af stolene og ud på dansegulvet når middagen er færdig.

Det kan også lade sig gøre at booke Bent til at stå for at spille musik til sangene der synges under middagen og spille afdæmpet musik og sørge for der bliver skruet ned for musikken når der holdes taler.

Bent tager også i mod musikønsker til konfirmationen. Evt. kan du i god tid inden konfirmationen sende os en liste over de numre du ønsker at Bent spiller til konfirmationsfesten.

Konfirmationen er en stor begivenhed især for konfirmanden og han/hendes gæster så derfor er det vigtigt at festen sidder lige i skabet første gang og bliver en fest hvor der bliver kigget tilbage på den i mange år frem hvor man oplever den som en lykkelig begivenhed og hvor man ønsker at den aldrig ville stoppe. Man mærker den som om den blev holdt i går eller måske stadig er i gang.

Hvorfor vælge en DJ til konfirmation?

Der er et stort repetoire og musik der falder i konfirmandens smag og musik som konfirmanden kender fra i dag. Der er også musik der falder i resten af selskabets smag fra deres årgang. Det er muligt at ønske sange på forhånd og under festen. Bent sørger for at ønskerne bliver spillet tilfredstillende så der ikke kun går 5 sekunder inden en anden vælger en ny sang.

Konfirmanden er i centrum og det vil vi gerne bidrage med til at han/hende har denne opfattelse på denne store dag.

Vi leverer både lydanlæg til musikken, lyseffekter i flotte farver og røg til dansegulvet efter ønske så konfirmanden får en oplevelse der lever op til nutidens muligheder og som vil gøre et godt indtryk.